Draagbib - Draagwinkel

Je ontvangt binnen de 1 tot 3 dagen een telefoon of mail om je draagconsult in te plannen.

Waarom zou je een draagbegeleiding reserveren?

Hierin begeleid ik je gedurende 1 of 2 consulten in de zoektocht naar een fijn draagsysteem, stellen we dit op jouw maat af en leer je het aandoen, eerst met een draagpop, dan met je baby. Je topfavoriet neem je daarna 2 weken mee naar huis zodat je uitgebreid kan testen, je kan tijdens die weken steeds terecht voor tips and tricks naargelang de noden die je voelt tijdens het oefenen. Na deze draagbegeleiding kan je in vol vertrouwen, comfortabel je kindje dichtbij dragen en zo diens signalen zien en voelen en beter begrijpen. 

Dunstan Babytaal

De ideale combo met babydragen

Voor de meeste ouders is het even zoeken wat hun baby precies nodig heeft. De babytaal helpt je de signalen die je kindje geeft begrijpen.

Baby’s communiceren de eerste levensmaanden hoofdzakelijk met lichaamstaal en reflexmatige geluiden. 

In de drager of draagdoek zit je baby zo dichtbij dat je deze eerste signalen perfect kan opvangen. 

Ik gebruik de babytaal in elk consult en elk contact met een baby. Hoe langer ik het ken,  hoe belangrijker ik het vind dat elke ouder dit kent. 

Ik help je heel graag de taal van jouw baby begrijpen. Dit kan  in een consult of tijdens een workshop in groep. Je leert eerst de 5 geluiden met hun signalen en de behoeften die erachter schuil gaan. Daarna help ik je de signalen van jouw baby begrijpen. Dit gebeurt op basis van filmpjes die je maakt.

Afspraak maken?

Bel of mail Nele 0485 85 25 30
nele@buiktegenbuik.be

Volledig aanbod draagbib

Gebruik de filter links om te kiezen tussen draagsystemen te koop of te huur, of selecteer andere eigenschappen.  Weet je precies wat je zoekt? gebruik dan de zoekbalk hieronder.
Dragers voor ‘ de Warmste week’ werden aan de draagbib geschonken. Een deel van de huuropbrengst gaat naar een goed doel: Pleegzorg Vlaanderen.