Draagbib - Draagwinkel

Kom je zwangerschaps- en draagjas passen tijdens de Open draagbib/winkel za 20 november van 12.30 - 15.30 uur

Topfavoriet in the picture ... de Manduca Twist

klein en compact – geschikt voor heel jonge baby’s – makkelijk uit te wisselen tussen partners – mooie gewichtsverdeling – intuïtieve meegroei – organisch katoen – mooie prijs – lang te gebruiken – veelzijdig: buik, heup en rug

Zal ik je helpen kiezen?

Stuur me je draagvraag door en krijg advies op jouw maat

Ik wens je alvast veel draagplezier! Warme groeten, Nele

Nele Allaert Buik tegen Buik

Dunstan Babytaal

De ideale combo met babydragen

Voor de meeste ouders is het even zoeken wat hun baby precies nodig heeft. De babytaal helpt je de signalen die je kindje geeft begrijpen.

Baby’s communiceren de eerste levensmaanden hoofdzakelijk met lichaamstaal en reflexmatige geluiden. 

In de drager of draagdoek zit je baby zo dichtbij dat je deze eerste signalen perfect kan opvangen. 

Ik gebruik de babytaal in elk consult en elk contact met een baby. Hoe langer ik het ken,  hoe belangrijker ik het vind dat elke ouder dit kent. 

Ik help je heel graag de taal van jouw baby begrijpen. Dit kan  in een consult of tijdens een workshop in groep. Je leert eerst de 5 geluiden met hun signalen en de behoeften die erachter schuil gaan. Daarna help ik je de signalen van jouw baby begrijpen. Dit gebeurt op basis van filmpjes die je maakt.

Afspraak maken?

Bel of mail Nele 0485 85 25 30
nele@buiktegenbuik.be

Volledig aanbod draagbib

Gebruik de filter links om te kiezen tussen draagsystemen te koop of te huur, of selecteer andere eigenschappen.  Weet je precies wat je zoekt? gebruik dan de zoekbalk hieronder.
Dragers voor ‘ de Warmste week’ werden aan de draagbib geschonken. Een deel van de huuropbrengst gaat naar een goed doel: Pleegzorg Vlaanderen.