Draagbib - Draagwinkel

Onze nieuwste aanwinsten

Onze draagbib wordt gebruikt voor de opleidingen tot draagconsulent. Daarom is ze steeds up to date en volgt ze alle nieuwe ontwikkelingen in de draagwereld. Ook de draagwinkel profiteert daarvan. De dragers die optimaal testen tijdens consultaties en opleidingen, krijgen een vast plaatsje in het aanbod van onze draagwinkel. 

Iedereen kan leren dragen; je hebt enkel een goede instructie en een veilig plekje om te oefenen nodig. Net als dansen, veters knopen of fietsen duurt het even voor je het zonder nadenken kan, maar dan zit het voor altijd in je vingers. 
Een draagconsult blijft mijns inziens het grootste cadeau. Zo leer je op jouw tempo en op maat van jouw baby en jezelf je baby dragen, en daar kan je daarna nog maanden en zelfs jaren van genieten.
Warme groeten, Nele – Bezielster Buik tegen Buik

Dunstan Babytaal

De ideale combo met babydragen

Voor de meeste ouders is het even zoeken wat hun baby precies nodig heeft. De babytaal helpt je de signalen die je kindje geeft begrijpen.

Baby’s communiceren de eerste levensmaanden hoofdzakelijk met lichaamstaal en reflexmatige geluiden. 

In de drager of draagdoek zit je baby zo dichtbij dat je deze eerste signalen perfect kan opvangen. 

Ik gebruik de babytaal in elk consult en elk contact met een baby. Hoe langer ik het ken,  hoe belangrijker ik het vind dat elke ouder dit kent. 

Ik help je heel graag de taal van jouw baby begrijpen. Dit kan  in een consult of tijdens een workshop in groep. Je leert eerst de 5 geluiden met hun signalen en de behoeften die erachter schuil gaan. Daarna help ik je de signalen van jouw baby begrijpen. Dit gebeurt op basis van filmpjes die je maakt.

Afspraak maken?

Bel of mail Nele 0485 85 25 30
nele@buiktegenbuik.be

Volledig aanbod draagbib

Gebruik de filter links om te kiezen tussen draagsystemen te koop of te huur, of selecteer andere eigenschappen.  Weet je precies wat je zoekt? gebruik dan de zoekbalk hieronder.
Dragers voor ‘ de Warmste week’ werden aan de draagbib geschonken. Een deel van de huuropbrengst gaat naar een goed doel: Pleegzorg Vlaanderen.