Wat zeggen onze klanten?

Natalie Vuijk
Natalie Vuijk
Lees verder
Na 2 maanden dragen in de marsupi zijn we vandaag een andere draagzak komen kiezen. Alweer heel goed advies en zeer tevreden met onze nieuwe draagzak. Ons meisje viel na 5 minuutjes rondwandelen in slaap...beste bewijs dat ze zich goed voelde
Brenda de Keyser
Brenda de Keyser
Lees verder
Fantastisch geholpen bij het zoeken naar juiste en correcte draagsysteem voor mijn al grotere zoon met een motorische beperking.
Ellen Bocklandt
Ellen Bocklandt
Lees verder
Dankzij Nele kan ik vanaf nu comfortabel, ergonomisch & veilig op stap, ‘buik tegen buik’, met mijn kleine spruit. Tijdens een individueel draagconsult krijg je deskundig advies, met de nodige tijd, zorg & aandacht op maat. Zeker en vast een aanrader voor wie graag wil (leren) dragen! 🙂
Ana Maria
Ana Maria
Lees verder
Our baby’s paediatrician recommended us to carry our baby as much as possible to help him with his reflux issues. I’m glad I found Nele, she helped me to find a nice carrier/wrap for us. I’m also exited because my husband can use it as well!
Katrijn Van der Jeugt
Katrijn Van der Jeugt
Lees verder
Heel fijn advies van een heel fijne vrouw. Top service en prachtige doeken, dragers en accessoires! 💖
Tinneke Baeke
Tinneke Baeke
Lees verder
Nele is een heel lieve vrouw bij wie je je direct welkom voelt. Ze neemt de tijd om heel uitgebreid en duidelijk uitleg te geven zodat je direct verder kunt. Absoluut een aanrader!
Febe Kevers
Febe Kevers
Lees verder
De draagbib is een heel fijn concept! Ik kwam om een draagzak te huren voor onze vakantie, maar ben nu zo enthousiast dat we met plezier een abonnement zullen nemen. Fijn dat de mogelijkheid bestaat om telkens een draagzak of doek te lenen die perfect past bij de noden van het moment.

Welkom! Ik ben Nele.

Gepassioneerd door dragen.

Gecertificeerd draagconsulent en Trainer van Die Trageschule®

Een draagzak of draagdoek huren? Zo werkt het:

Bekijk het aanbod op deze website en reserveer je draagsysteem voor minimum 1 week (korte huur) maximum 4 maand (enkel mogelijk met een abonnement van 12 maand). 

Leden van de draagbib dienen hun reservatie ook te registreren via het boekingssysteem op deze website, of tijdens de Open draagbib.

Is babydragen nieuw voor jou, kies voor een draagbegeleiding

Huur voor een korte periode (minimum 1 – maximum 4 weken) om een draagsysteem te testen of om op vakantie te gaan.
Je betaalt hiervoor een opstartkost van € 5 en afhankelijk van het gekozen draagsysteem tussen € 1 en € 1,50 of € 0,50 (accessoire) huur per dag. Daarnaast betaal je een waarborg afhankelijk van het gekozen systeem. 
Als je een draagsysteem opent en in de kalender een periode aanduidt, rekent het systeem meteen het huurbedrag uit. 

Of word lid van de draagbib en neem een abonnement van 3, 6 of 12 maand.

Een uitgebreid overzicht van de verschillende huurformules vind je in het overzicht hieronder.

Ophalen

Ophalen kan gratis tijdens elke Open draagbib.

Voor ophalen op een privé moment, betaal je € 5. Dit kan in principe dagelijks, tenzij anders vermeld omwille van een sluiting. Maak je afspraak met een mail naar nele@draagbib-draagwinkel.be of bel 0485 85 25 30.Combineer met een kort consult van 15 à 20 minuten om je draagzak op maat af te stellen en hem correct aan te leren doen. Kostprijs is € 10.

Verzending

We raden aan om je draagsysteem eerst te komen passen. Kan dit niet, dan is verzending ook mogelijk. 

De verzending gebeurt via Bpost en kost € 7,50 enkel. 

Je draagsysteem wordt verzonden op de dag dat je huurperiode ingaat. Dit kan enkel op weekdagen en zaterdag, met uitzondering van vakantieperiodes die steeds vooraf vermeld worden.

Terugbrengen kan altijd na een seintje via mail of telefoon. Is er niemand thuis, dan mag je je draagsysteem in een gesloten plastic zak bij de achterdeur achterlaten.
Steek er een briefje bij met je naam en rekeningnummer zodat de terugbetaling van de waarborg vlot kan gebeuren.  

Terugzenden

Je huurperiode loopt af op de dag dat je draagsysteem terug toekomt in de draagbib! Via de post kan dit enkel op weekdagen. Gelieve dus tijdig terug te zenden. Er zit standaard 2 dagen tussen elke huurperiode zodat de draagsystemen nagekeken en gewassen kunnen worden. Om te garanderen dat iedereen zijn gewenste draagsysteem tijdig in het bezit heeft, is het belangrijk de huurtermijn te respecteren. Bij laattijdig inleveren komt er een boete van € 3 / dag bovenop je huurkost. 

Bij voorkeur niet! 

Een draagdoek of draagzak vraagt om specifieke wasvoorschriften.

Alle draagdoeken en draagzakken worden na een verhuur met zorg gewassen door Buik tegen Buik. Daarom zitten er steeds minstens 2 dagen tussen opeenvolgende huurperiodes. 

Gebruik steeds de meegeleverde schouderbandbeschermers. Deze mag je tussendoor wél wassen. Gebeurt er toch een ongelukje: was dit dan plaatselijk uit met een ecologisch, vloeibaar detergent geschikt voor baby’s. Bij ernstige bevuiling neem je onmiddellijk contact op met Buik tegen Buik 0485 85 25 30 of nele@buiktegenbuik.be . 

Wie een draagsysteem huurt bij de Buik tegen Buik draagbib verklaart zich akkoord met de Algemene Voorwaarden. 
Je leest ze hier

Afhankelijk van de nieuwprijs van je draagsysteem betaal je een waarborg van minstens € 25 tot € 175.
Je vindt dit steeds bij de uitleg van een draagsysteem. De waarborg wordt automatisch aan je winkelmandje toegevoegd.
Ten laatste 3 dagen na het terugbezorgen van je draagsysteem wordt je waarborg teruggestort op jouw rekening. 

Bij zware bevuiling, rookgeur en/of dierenhaar wordt een extra waskost van € 10 per draagsysteem afgehouden. 
Bij schade wordt een bedrag afgehouden rekening houdend met de aard en ernst van de schade, de nieuwprijs van het draagsysteem en de staat van het draagsysteem voordien.
Indien het draagsysteem niet wordt terugbezorgd, of het onherstelbaar beschadigd is, wordt de volledige nieuwwaarde aangerekend.